Pregnancy

Hier laat je de leukste geboortekaartjes maken

31 mei 2022

zwangerschap afbeelding pregnancy newsletter block

Nog zoiets leuks waar je aan gaat denken tijdens je zwangerschap; het geboortekaartje. Een persoonlijk kaartje dat moet voldoen aan jou/jullie eisen. Tegenwoordig zijn er zo veel opties; van velours met goud tot prachtige illustraties of gewoon iets simpels. Wij hebben 5 geboortekaartjesontwerpers voor je op een rij gezet.

Elle et Moi

Kijk, dit bedoelen we. Veelzijdig en esthetisch aantrekkelijk. Precies waar we naar op zoek zijn bij geboortekaartjes. Allemaal uit de handen van het grafische ontwerpbureau van Tinne en Pieter. Bekijk de kaartjescollectie van Elle et Moi hier.

Buro Narratif

Ofwel: Charlotte, bekend van CMR rijmpjes (wie kent ze niet). Naast het schrijven kriebelde ook haar drang om te gaan ontwerpen. En dat kan ze. Kijkt u vooral even mee: Buro Narratif. Het geboortekaartje van Maartje’s (Barts Boekje) spruit Elvis komt er ook vandaan en dat vonden we een kaartje zum smullen.

Studio Cornelia 

Anna Cornelia kan illustreren als de beste! Haar tekeningen zijn lief, mooi en knap. De gouden ingrediënten voor een geboortekaartje van heb ik jou daar. Neem vooral even een kijkje op haar account voor inspiratie. Wij worden er blij van. 

Studio Wilderness

Josselin is een illustratrice die je misschien wel kent van “the gram. Samen met haar zus Josette heeft ze Studio Wilderness opgericht. Ze doen van alles en dus ook geboortekaartjes. Met ecoline, penselen en fineliners weten ze de mooiste tekeningen op papier te krijgen. Altijd net even iets unieker dan gewoon een standaard kaartje met naam (ook leuk trouwens hè!). 

Bring your own

Nee, dat is geen ontwerpstudio, maar een tip van ons! Misschien val je voor de enorme teken/schilder/ontwerpkunsten van iemand die je kent, maar in principe geen geboortekaartjes maakt. Benader deze persoon toch en vraag of zij/hij iets voor je kan betekenen. Een van onze copywriters heeft 3 kinderen en heeft bij ieder kind een andere ontwerper ingeschakeld, om haar stijl toe te passen op hetzelfde geboortekaartje. In dit geval een stoel met een stel hakken en stropdas die staan voor mama en papa, waar bij iedere baby een voorwerp bij kwam. Denk aan een knuffel, houten blokken en schoentjes. De illustrator zelf kan aangeven of zij het kaartje ook kan opmaken. Misschien heeft de persoon ook nog tips om ‘m te laten drukken. Zo geef je alles uit handen, maar heb je wel een heel eigen kaartje.

Alles voor jouw zwangerschap

Subscription form
Waar wil jij meer informatie over ontvangen?