Impact

Alles wat je wil weten over onze Waterless Refills

23 October 2024

jongen-refill

Welcome to the family: Waterless Refills! Met deze navulpoeders maak je gemakkelijk je favoriete Naïf-product. Kies voor de shampoo, wasgel of het badschuim, met bijpassende fles die ook nog eens leuk staat in je badkamer. Je hoeft alleen water aan het poeder toe te voegen! Schudden, even laten staan en klaar voor gebruik. En je bespaart* ook nog eens CO2-uitstoot en plastic. In dit blog: alles wat je moet weten over de poeders, de impact en de speciaal ontworpen flessen.

Nog meer impact

Twee jaar terug lanceerden we onze vloeibare navulverpakkingen van onze bestsellers. Voor onze fans die een stapje extra willen zetten voor meer impact, kan het nóg beter, dachten wij bij Naïf. Namelijk met nog minder verpakkingsmateriaal en minder uitstoot. En dus gingen we terug naar de tekenkamer: waar kunnen we onze producten verbeteren én meer impact maken? Daarom voegen we Waterless Refills toe aan ons assortiment. Want wat is het belangrijkste ingrediënt in de meeste verzorgingsproducten? Juist, water!

Door je fles bij te vullen met onze nieuwe navulpoeders bespaar* je CO2-uitstoot en plastic verpakkingsmateriaal. In een jaar tijd is dat 64% CO2-uitstoot en 68% plastic verpakkingsmateriaal minder om precies te zijn. Door je fles te hergebruiken hoef je niet steeds een nieuwe fles aan te schaffen en door het poeder te gebruiken hoeven wij niet onnodig water te vervoeren. Dat komt namelijk gewoon thuis uit je kraan. Zo draag je makkelijk bij aan een schonere toekomst voor de volgende generatie, en die daarna! 

Eyecatcher in de badkamer

Als je steeds je fles bijvult, moet deze wel een beetje leuk staan in je badkamer en lang mee gaan. Daar hebben we aan gedacht! Bij elke bundel of navulset ontvang je een bijpassende fles met pompje geheel in een Naïf jasje. Een lichtgroene fles ontvang je in de shampooset, een lichtpaarse bij de badschuimset en een lichtblauwe fles ontvang je bij de wasgelset. En om de lancering te vieren is er ook een exclusieve limited edition fles die je bij Etos kunt scoren, op = op!

Lekker makkelijk

Bij Naïf gaan we graag een stapje verder om meer impact te maken, maar het moet wel makkelijk blijven. Om je fles te hervullen spoel je ‘m af onder de warme kraan, vul je ‘m vervolgens met lauwwarm water tot het streepje en voeg je het poeder toe. Schudden, 30 minuten laten staan en klaar voor gebruik! Fles leeg? Vul ‘m dan weer opnieuw bij met onze navulsachets. Een uitgebreider stappenplan vind je hier.

*Door onze fles en 4 navulpoeders te gebruiken, bespaar je 64% CO2 per jaar vergeleken met het gebruik van 5 Naïf tubes van 200ml. De gemiddelde ouder koopt 5 keer per jaar shampoo voor zijn/haar kind (Bron: Naïf enquête N=500). Deze cijfers zijn gebaseerd op onze navulproducten en het hervullen van onze shampoo. De flessen zijn inbegrepen.

Inhoud