Pregnancy

5x leuke gender reveal ideeën

23 mei 2022

zwangerschap afbeelding pregnancy newsletter block

Tegenwoordig kunnen ze rond de 15 weken het geslacht al vrij duidelijk zijn. Dit is veel mensen een belangrijk moment! En, mocht je het willen, dan is het helemaal te gek als je van de gender reveal een moment maakt. Daarom: 5 x ideeën.

De klassieke taart

Niet origineel, maar wel een feestelijk (en spannend!) moment. Je kunt de plaatselijke bakker een briefje met het geslacht erop geven (dat je zelf nog niet weet), waarbij hij een taart maakt met aan de binnenkant vaak een roze of blauwe cake. Je hebt ook hele profi taartenmakers die echt een kunstwerk van de taart maken!

Kraskaarten

Die kenden we nog niet, maar schijnen wel helemaal “het” te zijn in gender-revealland. Leuk voor jezelf, maar ook zeker om op te sturen naar vrienden en familie! In het krasvakje staat of het een hij of zij is. Je koopt ze hier

Gelukskoekjes

Gelukskoekjes, of fortune cookies, zijn altijd goed! Je kunt ze laten maken bij Geluk.com en er een tekst op zetten als ‘We krijgen een zoon’/ ‘We krijgen een dochter’.

Duurzame ballon met confetti

Ook wederom niet heel origineel, maar wel weer leuk! De ballon met confetti in blauw of roze (of kies voor goud en groen, kleuren maken immers niet uit, je kunt er zelf een betekenis aan geven). Gebruik een duurzame ballon van 100% afbreekbare latex met daarin confetti. Laat die ballon door iemand anders vullen en prik ‘m op het moment van onthulling lek! 

Alles voor jouw zwangerschap