Baby

5 dingen die je kunt doen met een billencrème

25 februari 2021

DSC07673

Naïf Billencrème voorkomt en herstelt luieruitslag. Zinkoxide is hier de grote held. Dit natuurlijke ingrediënt geneest en verkoelt. Je kunt het zo vaak smeren als nodig is, want hij is mild. Maar wist je dat de Diaper Cream niet alleen geschikt is voor mooie roze baby billen. Hieronder delen we 5 Diaper Cream life hacks die je leven zullen veranderen.

Want leuk dat billencrème alleen voor de billen is, maar hoe fijn als je het ook als multi-purpose crème kunt gebruiken. Toch handig. PS: Missen we er nog hack? Laat het ons weten via support@naifcare.com, dan voegen we hem gelijk toe! De Naïf Diaper Cream werkt...

Tegen scheeruitslag. Ja hoor, deze billencrème is ook heel handig voor de vaders. Het is een wondermiddel tegen scheeruitslag. Had je haast vanmorgen? Smeer wat crème op de rode, geïrriteerde huid die meteen afkoelt en sneller geneest. Voilà, papa kan er weer tegenaan.

Als lippenbalsem. Echt waar, stop die tube in je tas en je lippen zullen je dankbaar zijn. Mede dankzij vitamine E die de crème bevat, zijn je lippen binnen no-time weer zacht. We hebben zelfs bewijs:

"Bij gebrek aan Labello, smeer ik Naïf Diaper Cream op mijn lippen. Valt niet tegen! Ze zijn alweer bijna om te zoenen" Marlieke op Twitter

Tegen brandwondjes. Heb je je per ongeluk verbrand? Au, kan gebeuren. Maar geen zorgen, onze billencrème komt je redden. Smeer je verbrande huid in, de zinkoxide hydrateert de huid en verlicht de pijn.

Tegen zweetvoeten. It's getting hot in here. Laat het zweet je niet uitbreken en smeer wat billencrème op je voeten. Zinkoxide bestrijdt de vetzuren die ervoor zorgen dat je voeten zweten.

Nachtcrème tegen acne. Zinkoxide is een ideaal ingrediënt om acne tegen te gaan. Het verlaagt de talgproductie en versnelt de herstellende werking van je huid. Gebruik de crème 's avonds voor het slapen gaan, aangezien de zinkoxide een wittige waas achter laat op je huid. Een mooie toevoeging aan je schoonheidsslaapje. Oh en - en dit geldt voor alle mini's: Het helpt bij waterpokken. Smeer een dun laagje in de ochtend en avond en de blaasjes drogen sneller in.

Lezerstip van Laurien: "billencrème werkt ook goed tegen muggenbulten!"

De Naïf billencrème mag niet ontbreken tussen jouw verzorgingsproducten. Je vind hem los of in één van onze giftsets zoals de Newborn Essentials Kit!

Subscription form
Waar wil jij meer informatie over ontvangen?