25% korting op al onze microplasticvrije producten

Wist je dat 9 van de 10 verzorgingsproducten microplastics bevatten? Dat moet en kan anders! Om jou op weg te helpen krijg je nu 25% korting op al onze microplasticvrije producten. Op alles dus!

mpmp promo

Micro Plastic, Macro Probleem

Het is mei en in mei vieren we Mei Plasticvrij! Wist je dat 9 van de 10 verzorgingsproducten microplastics bevatten? Dat moet en kan anders! Daarom slaan wij de handen ineen met andere microplasticvrije merken en lanceren wij deze week de campagne: Micro Plastic, Macro Probleem.

mpmp microplastic

Ontdek de magie van de zon met Spriet! Nu gratis bij elke bestelling boven €40.

Een box waarmee jouw kids spelenderwijs meer over de zon en de natuur kunnen leren. De box t.w.v. €14.95 verschijnt (zolang de voorraad strekt) vanzelf in je winkelmand bij besteding vanaf €40*, daar hoef je dus helemaal niets voor te doen! Maar let op, op = op.

Spriet banner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi justo velit, aliquam eget interdum non, pretium vitae turpis.

Stuur een e-mail naar de Consumentenbond

Dummy !?&% # &""

Bij Naïf geloven we in eerlijkheid en transparantie. Vorig jaar kwam onze SPF30 zonnebrandcrème voor volwassenen als ‘afrader’ uit de test van de Consumentenbond en TestAankoop. En daar waren we behoorlijk verbaasd over. Een jaar lang hebben we keihard gewerkt om uit te zoeken hoe dit kan en te laten ziendat onze zonnebrand wél doet wat ’ie belooft en wat denk je? Gelukt! Want ook de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft onze zonnebrand met succes getest.

Timeline landingspagina

Het belang van (voor)lezen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen ligt de focus op kinderen tot 6 jaar, die nog niet zelf kunnen lezen. Voorlezen legt de basis voor de ontwikkeling van taal en is daarom erg belangrijk vanaf het eerste moment. Wij zijn dan ook trotse sponsoor van het initiatief. Naïf is voor de beste zorg tijdens de eerste duizend dagen en lezen is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Het bevorderen van lezen is dan ook een doel wat wij graag steunen!

Het belang van (voor)lezen