Sun protection

Hier is het: de uitslag van de NVWA over onze SPF30 (2023)

17 april 2024

Testresultaten NVWA

Nadat de Consumentenbond onze SPF30 zonnebrandcrème voor volwassenen als “afrader” en “slechtste uit de test” bestempelde vorig jaar, hebben we niet stilgezeten. Wij hebben namelijk altijd geloofd in onze zonnebrand. We hadden al een positief testresultaat, maar lieten onze zonnebrand voor de zekerheid nog een keer testen bij een onafhankelijk laboratorium. En ook de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft onze zonnebrand getest en nu willen we de resultaten graag met je delen!

Van slechtste uit de test, naar beste getest. Want wij denken dat geen enkele andere zonnebrand drie keer onder de loep heeft gelegen! Eerder deelden we onze eigen testresultaten al, omdat wij geloven in transparantie. Nu hebben we ook de uitslag van de NVWA ontvangen en zoals je van ons gewend bent, delen we die graag met jou. Enne.. we kunnen je alvast verklappen dat de SPF ook in deze test ruim 30 scoort!

Let op: het volledige rapport van de NVWA is nog niet binnen. Hieronder vind je de bevestiging van onze SPF-score die we via de e-mail hebben ontvangen. Zodra het hele rapport binnen is delen we die natuurlijk ook gewoon.

Rectificatie: In onze eerdere visuele uitingen werd mogelijk de indruk gewekt dat dit logo en deze boodschap door de NVWA wordt ondersteund of van de NVWA afkomstig is. Dit is niet het geval. Het gaat hier om de visie van Naïf ten opzichte van de behaalde testresultaten.