Kids

Naïf fietst voor Kinderziekenhuizen van Oranje

20 April 2023

Naif Tour de Smile

Op zaterdag 22 april trappen wij de allereerste editie van Tour de Smile af. Een fietstocht van 400 kilometer, die ons langs zeven kinderziekenhuizen voert van Rotterdam naar Groningen. Best een flinke rit, maar wij zijn er klaar voor!

Waarom doen wij dit? We willen bijdragen aan het verminderen van stress, angst en pijn bij kinderen die in ziekenhuizen liggen. Want laten we eerlijk zijn, deze kids hebben het al zwaar genoeg en verdienen een extra steuntje in de rug. Daarom zamelen wij geld in voor de Kinderziekenhuizen van Oranje, zodat zij nog meer kunnen doen om het verblijf van deze kinderen zo aangenaam mogelijk te maken.

Hoe ziet de Tour de Smile eruit? Op zaterdag 22 april starten wij om 00.00 uur bij het Kinderziekenhuis Sophia in Rotterdam en finishen we die middag bij het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. Tijdens de tocht bezoeken wij ook nog vijf andere kinderziekenhuizen: Willem-Alexander Kinderziekenhuis (Leiden), Emma Kinderziekenhuis (Amsterdam), Prinses Máxima Centrum (Utrecht), Wilhelmina Kinderziekenhuis (Utrecht) en Amalia kinderziekenhuis (Nijmegen).

Wie doen er mee? Dit jaar fietst ons eigen Naïf team samen met onze partner Pink Media deze tocht. "Als merk dat zich richt op de eerste duizend dagen van een kind, vinden we het belangrijk om kinderen te helpen die het minder makkelijk hebben,” zegt Jochem Hes, medeoprichter van Naïf. “Met Tour de Smile hopen we geld in te zamelen voor de Kinderziekenhuizen van Oranje en bij te dragen aan het verminderen van stress, angst en pijn bij kinderen in deze ziekenhuizen. Want elk kind verdient de best mogelijke start in het leven."

Draag jouw steentje bij! Dus, wil jij ook een bijdrage leveren aan deze bijzondere dag en de Kinderziekenhuizen van Oranje steunen? Doneer dan via deze website. En vergeet ons team niet te volgen op Instagram tijdens de dag zelf.

Inhoud