Personal care

Hoera! Er zijn nieuwe navulverpakkingen geboren

28 August 2023

Geld besparen - navulzakken

Heb je het al gezien? Onze nieuwe navulverpakkingen zijn er! Na de Naïf Wasgel en Shampoo heeft nu ook onze Badschuim een navulverpakking. Zo kun je jouw favoriete fles vol bubbels nu ook hergebruiken en tegelijkertijd besparen op plastic. En dat is niet alles, onze eerste navulverpakking voor volwassenen is ook een feit. Jouw favoriete shampoo nu ook in navulzak. Goed voor de planeet en je portemonnee!

Zorgeloos badderen of douchen wordt nu nog makkelijker, want wist je dat je met een navulverpakking tot wel 76% plastic bespaard in vergelijking met een fles? Daarnaast bevatten onze producten natuurlijk ook geen microplastics en hebben we schuimmiddelen zoals SLS achterwege gelaten. Lekker veel schuim, bubbels en plezier, milder voor de huid!

Waarom navulverpakkingen de toekomst zijn

Bij Naïf zijn we van mening dat het hergebruiken en navullen van bestaande verpakkingen dé toekomst is. Maar waarom? No worries, leggen we je uit!

  1. Met een navulverpakking bespaar je op plastic. Wel 68% tot 76%! Waarom dat verschil? De fles van Naïf Badschuim heeft geen pompmechanisme en dat betekent, ja je raadt het al… Minder plastic dus!

  2. De productie van een navulverpakking kost tot wel 70% minder CO2. Wow!

  3. Ook tijdens het transport besparen we op CO2. Een vrachtwagen met lege Doypacks (ja, zo heten de navulzakken dus) vervangt namelijk twintig vrachtwagens (say what!?) met flessen. En dat bespaart een hoop uitstoot.

Kortom, door jouw originele 500ml verpakkingen na te vullen kun je een hoop besparen (plastic, CO2 en geld!) en zo zetten wij ons samen in voor een wereld waarin onze kinderen kunnen opgroeien.

Bij Naïf willen we de wereld van persoonlijke verzorging veranderen. Deze kan en moet namelijk beter en duurzamer. Daarom werken we constant aan het verbeteren van onze producten en alles wat we doen. Onze droom? Klimaatneutrale en plasticvrije producten. Babystapje voor babystapje. Zodat onze producten niet alleen goed zijn voor je baby, maar ook voor de baby van de baby van je baby.

Inhoud