Naïf in kinderdagverblijven

Billendoekje wipes + water

Interesse in Naïf?

Ben je geïnteresseerd en wil je ook Naïf producten in jouw kinderdagverblijf? Vraag dan gratis en vrijblijvend een proefpakket aan via de knop hieronder.

Of lees verder voor meer informatie.

Vraag je proefpakket aan

Interesse in Naïf?

Toekomstige Happy Activists

Kinderen zijn de toekomst, en vandaag de dag is de toekomst onzeker. Daarom is het zo belangrijk om goede gewoontes al bij de jongste kinderen te beginnen. Wist je namelijk dat 9 van de 10 verzorgingsproducten en 77% van alle babyverzorging nog steeds microplastics bevatten, ja ook die voor de allerkleinste! En dat terwijl inmiddels 80% van de mensen microplastics in hun lichaam hebben, en ze zelfs zijn aangetroffen in de placenta van zwangere vrouwen.

Om het probleem aan te pakken en de allerkleinste een kans te geven op een gezonde toekomst op een gezonde planeet is het belangrijk om juist bij hun te beginnen. Want hoe mooi zou het zijn om met deze generatie van Happy Activists het roer om te gooien en de wereld een beetje schoner te maken, terwijl ze nog steeds kunnen genieten van goede verzorging.

Toekomstige Happy Activists

Aus Pflanzen hergestellt, nicht aus Plastik

Naïf Feuchttücher werden aus Eukalyptusfasern statt aus Plastikfasern hergestellt. Biologisch abbaubar, also eine nachhaltige Alternative. Die Tücher werden mit einer Lotion getränkt, die zu 99 % aus Wasser besteht. Außerdem ist es parfüm- und alkoholfrei, was gut für empfindliche Babyhaut ist. Die Tücher sind Allzwecktücher, die auch für Gesicht und Körper verwendet werden können. Nach Gebrauch können sie mit dem Restmüll entsorgt werden. Nach 8 Wochen zersetzen sie sich (zum Vergleich: ein Plastiktuch hält sich 450 Jahre lang).

Aus Pflanzen hergestellt, nicht aus Plastik

Wist je dat we sinds 2022 een samenwerking hebben met een van de grootste kinderdagverblijven van Nederland, lees hier meer over de reden waarom Partou is overgestapt op Naïf.