Home Blog Zo start je de eerste week van 2018 goed!

Zo start je de eerste week van 2018 goed!

02 januari 2018 by

We barsten nu al van de goede voornemens van 2018. Misschien moeten we ze gewoon eens loslaten en focussen op wat echt blijft hangen. Naïf geeft tips.

vernieuw-beautyroutine

We worden steeds bewuster met z’n allen en maken daarbij ook steeds meer bewustere keuzes. Daarom kijken we naar doelen die op lange termijn iets opleveren. Voor jezelf, maar misschien ook voor de wereld om je heen. 2018 is een nieuw jaar, vol nieuwe kansen.

1. Probeer eens een nieuwe beautyroutine
Heb jij nog geen routine? Maak er dan eens een voor jezelf. Vind je dat lastig? Met onze Glowgetter Kit, wordt het een stuk gemakkelijker. Deze bevat de cleanser, dag- en nachtcrème. Meer heb je niet nodig.

2. Een stapje dichterbij een duurzaam leven
Ken je ‘Dit is een goede gids’ van Marieke Eyskoot al? Dé persoon op het gebied van duurzaamheid op een toegankelijke manier. Zij geeft je allerhande tips voor een duurzamer leven. Van kleding tot hotspots.

3. Beweeg en leef!
Zie bewegen als iets wat je in je dagelijkse routine stop. Ook al is het maar een kwartiertje yoga, mindfulness of sluit je aan bij een club als Mom in Balance. Een app als Headspace kan ook heel veel doen voor geestelijke ruimte. Heerlijke dingen allemaal!

4. Vergeet niet te ontspannen
Zo belangrijk. Het is tegenwoordig lastig om helemaal niks te doen. Om je over te geven aan het moment. Probeer eens iedere dag tien minuten helemaal niks te doen. Doe leuke dingen met je partner, regel een oppas (Charly Cares bijvoorbeeld!) en ga eens in de zoveel tijd een weekendje weg.

5. Minimaliseer
Een goed begin van het jaar. Ruim op! Gooi alles weg wat kapot is (brengt ongeluk in je huis) en geef of breng weg wat je niet meer gebruikt/draagt.

Lees meer


Gratis verzending
in Nederland en België


Voor 22:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling