Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.
Meer informatie Akkoord
Home Blog WIN! Een bindweefsel-facial van SOAP TREATMENT STORE

WIN! Een bindweefsel-facial van SOAP TREATMENT STORE

13 februari 2018 by Eliza

In het kader van "Love the skin you're in" is het fijn om een behandeling te boeken. Nog fijner is het als je deze kan winnen. Daarom geven we een bindweefsel facial van SOAP TREATMENT STORE weg. Say what?

winactie-soap

Een bindweefsel facial, wat is het en waar is het goed voor?
Tijdens de BINDWEEFSEL FACIAL worden verklevingen in de huid van het gezicht en decolleté los gemasseerd. De technieken die worden gebruikt variëren van lichte druk tot het rollen en oppakken van de huid. Dit verbetert de huidstructuur en stimuleert de bloedcirculatie. Dit zorgt op zijn tijd weer voor een healthy glow! Afvalstoffen worden zo beter afgevoerd en de zuurstof toevoer wordt verbeterd. Daarnaast wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd, deze stoffen zorgen voor een strakkere en stevigere huid. De ideale behandeling om huidveroudering tegen te gaan en een fantastische boost voor je huid! De behandeling wordt gestart met een fruitzuurpeeling. Start the pampering!

Over SOAP TREATMENT STORE

Stap even uit je dagelijkse drukte, vergeet die deadlines en stap binnen bij de SOAP TREATMENT STORE. Deze city spa opende haar deuren in 2005 en heeft inmiddels 6 vestigingen in Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven én in de Bijenkorf shop-in-shops (Amsterdam, Utrecht en Rotterdam)

Win een BINDWEEFSEL FACIAL (geloof ons, het is zo fijn)?
Februari is de maand ‘to love your skin’! Daarom geven wij in samenwerking met SOAP TREATMENT STORE zo’n fijne behandeling weg!

Wat moet je doen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat weten in het bijbehorende Facebookbericht waarom jij – of een vriendin – deze massage nodig hebt? Wij kiezen op zaterdag 17 februari een winnaar uit die we bekend maken per e-mail en via Facebook.

Lees meer


Gratis verzending
in Nederland


Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling