Home Blog Deze originele dingen kun jij dit weekend binnen doen met je mini-me!

Deze originele dingen kun jij dit weekend binnen doen met je mini-me!

09 maart 2017 by

Volgens de weerapp wordt het niet echt stralend dit weekend. Pech? Nee hoor, als de zon doorkomt gaan jullie gewoon naar buiten (vergeet niet te smeren, hè?). Voor die andere uren hebben we wat onverwacht leuke activiteiten op een rij gezet. Voor jou en je mini-me.

weekend mini me activiteiten

Omdat het nog niet echt lente is en je vast ook weleens iets anders wilt doen dan filmmarathons, speeltuin of kinderboerderij hebben we 5 onverwacht leuke weekendactiviteiten op een rij gezet. Stiekem ook heel voor jou en je partner.

1. Picknicken als ontbijt?
Leg kleden neer op de grond, pak borden en bestek erbij en leg wat broodjes in de oven. Zet ‘Summertimes’ op de speakers en waan je op het gras. Het leukste is natuurlijk als er een echte picknickmand bij komt kijken.

2. Een mini-spa houden
Lekker ontbeten? Tijd om de badkamer in te duiken en de ruimte om te toveren tot spa. Zowel jongens als meiden vinden dit te gek. Voor de allerkleinsten kun je goed de tijd nemen om ze in bad te stoppen. Samen met bijvoorbeeld Milky Bath Oil, om ze vervolgens in te smeren met Softening Body Lotion. En handig: de producten zijn natuurlijk ook heel fijn voor jou.

Weekends are for family time and mini spa's with @suziep #weekendshenanigans #familytime #minispa #naifcare

Een bericht gedeeld door NAÏF. Quality Baby & Kids Care (@naifcare) op

3. Picasso 2.0
Ofwel: maak een gigantisch kunstwerk. Of de kinderen nou groot of klein zijn, zodra je ze een groot stuk papier geeft, verf en kwasten worden het allemaal Picasso’s. Misschien is het nog wel leuker om een echt schildersdoek te kopen.

4. Maak een stormbaan
Genoeg geknutseld? Leg alle kussens op de grond, maak obstakels van lage meubels en maak zelfs een laserbaan. Niet geschikt voor de kleinsten, maar stiekem wel heel leuk. Ook voor jezelf.
laserbaan knutselen

5. Slaap in een fort
Nu de dag weer aan z’n eind is, gaan we langzaam richting slaapkamer. Of nee, weet je wat, laat de kinderen gewoon onder de tafel slapen. Of in een tent! Leg matrassen op de grond, hang er doeken boven en geef ze een zaklamp. Laat het nachtelijk avontuur beginnen.

6. Schrijf je eigen slaaplied
Baby’s (en eigenlijk alle kinderen) vinden slaapliedjes fantastisch. Niet alleen omdat het ze helpt herinneren aan de nacht, maar ook omdat het vertrouwd voelt. Maak daarom eens een eigen, gepersonaliseerd slaaplied inclusief namen van je kroost en persoonlijke gebeurtenissen. Wedden dat je kind dit later heel waardevol vindt?

Lees meer


Gratis verzending
in Nederland en België


Voor 22:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling