Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.
Meer informatie Akkoord
Close
Home Blog Ondernemer aan het woord: Marloes van Misous in Nijmegen

Ondernemer aan het woord: Marloes van Misous in Nijmegen

02 maart 2018 by Nancy Spijkman

In een authentiek pand in hartje Nijmegen vind je de onlangs geopende boutiquestore Misous. Ondernemer Marloes Dinnissen is trotse eigenaresse van deze unieke winkel. Jonge, bewuste dames komen hier winkelen voor de allermooiste lingerie, maar ook voor unieke kledingitems, bijzondere sieraden en accessoires en sinds twee maanden voor de dames lijn van Naïf care!

misous

Marloes wilde met haar winkel een totaalbeleving creëren; gericht op body, health en soul. Zo verkoopt ze ook comfortabele sport- en loungewear en natuurlijke verzorgingsproducten. Verder vind je in de winkel ook gezonde kookboeken; alles dat bijdraagt aan een bewust en gezond bestaan. Alles voor de moderne vrouw om jou op en top feminiene te voelen. Want who run the world? Ja precies.. dat dus.

Hoe het allemaal begon
Na een aantal jaar ervaring op te hebben gedaan bij Livera vond Marloes het tijd voor een ander soort winkel als het aankwam op lingerie voor dames. Ze zag een behoefte waarin nog niet werd voorzien; een jonge moderne winkel waarbij je goede service krijgt voor het vinden van de perfecte bh, voor als je niet terecht wilt komen bij de conservatieve / grote ketens.
Daarbij vond ze al snel merken en producten die bijdroegen aan het algehele gevoel waar Misous voorstaat: producten om je goed te voelen en goed voor jezelf te zorgen.

Maar waarom dan Naïf?
Marloes maakte een bewuste keus door Naïf te verkopen in haar winkel: “Allereerst dacht ik; yes, het is Nederlands, tof! Verder delen we een aantal kernwaarden zoals het no-nonsense aspect en het belang van natuurlijke producten”. Dit paste perfect bij mijn winkel.
Zelf gebruik Marloes de Naïf producten inmiddels ook. “de Bodylotion is zelfs al op!”. Verder zijn de dag en nachtcrème ook niet van haar badkamer plankje weg te denken.

Verder weet Marloes de producten ook goed aan de man te brengen in haar winkel. Een onbewust veelgebruikte uitspraak die ik doe bij de verkoop is, hoe betrouwbaar het merk is door de eerder gelanceerde kinder/baby lijn. Dit brengt een enorme geloofwaardigheid met zich mee, want hé als iets goed is voor je kind, dan weet je ook zeker dat datzelfde merk betrouwbaar is voor jezelf.
Zelf staat Marloes ook bewust in het leven; “Ik probeer goed voor mijzelf te zorgen en daarin de tijd te nemen voor bewust leven, goed eten en sporten. Verzorging van mijn huid op een natuurlijke manier hoort daar ook bij”.

Je kunt Marloes en haar winkel Misous bezoeken in Nijmegen. Stikke Hezelstraat 24, Nijmegen. Leuk om dit te combineren met een lekkere kop koffie bij hotspot Downtown coffee, deze zit op de hoek. Marloes wijst je graag de weg!

Lees meer

Gratis verzending
in Nederland

Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis

Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling