Home Blog Ondernemer aan het woord: Marloes van Store of Daydreams in Laren

Ondernemer aan het woord: Marloes van Store of Daydreams in Laren

07 augustus 2018 by

Van elk hoekje in deze winkel wil je een foto maken; je kijkt je ogen uit. Bij Store of daydreams vergaap je je aan de mooiste dekentjes, speelgoed, kleding & meer voor de mini's. Marloes en haar lieve personeel denken goed met klanten mee en het is een feest om samen met hen leuke items uit te zoeken. Naast leuke aankopen in de hand, loop je met een blij en geïnspireerd gevoel de deur uit; this place is magical!

Store of Daydreams is de hippe kids boutique met online shop in Laren. Marloes verkoopt de leukste kinderkleding labels maar heeft ook een stunning assortiment aan accessoires, schoenen, kinderkamer meubels, dekbedovertrekken, interieur accessoires, cadeautjes en nog veel meer!

Marloes (30) is de eigenaresse van Store of Daydreams. Als mode / interieur ontwerpster werkte zij een aantal jaar in New York. Daar begon haar liefde voor unieke merken met een verhaal, bijzondere prints en mooie materialen. Deze passie heeft zich vertaald in een prachtige winkel met een mix van bijzondere merken die zij met liefde wereldwijd zowel online als offline verkoopt. Store of Daydreams, ook wel de “Winkel van de Dagdromen” zorgt ervoor dat je wegdroomt bij al het moois voor de mini mensjes van deze wereld.

Bij Store of Daydreams loop je altijd met een glimlach op het gezicht weg. Elke online bestelling of aankoop in de winkel wordt met liefde voor je ingepakt. Zo is elk bezoekje in de winkel een fijne belevenis! Marloes is met haar webshop niet alleen bekend in Nederland, maar heeft ook veel orders die van verder in de wereld worden besteld. Zoals bijvoorbeeld Amerika en Zuid-Korea en alles wat er tussen ligt.

En hoe kwam Naïf dan bij Store of Daydreams terecht? Dat ging vrij simpel; een goede klik en fijne communicatie zorgde ervoor dat de samenwerking al snel soepel verliep. Ook de klant is blij; de producten gaan als warme broodjes over de toonbank (inclusief de PostNL bus).

Marloes is zelf enkele maanden geleden bevallen van een dochtertje en weet dus als geen ander hoe belangrijk kwaliteit in huidverzorging is. Zelf gebruikte Marloes Naïf al en was er dus vrij snel over uit dat het een toevoeging was voor in haar winkel.

Met de winkel wil Marloes graag een unieke beleving neerzetten. Store of Daydreams moet een merk op zich zijn en mensen moeten zich wanen in een snoepwinkel tussen al het moois. Daarbij vindt Marloes het belangrijk om ook zelf vaak in de winkel aanwezig te zijn; “zo blijf ik klanten zien en weet ik wat er speelt”.

Verder koopt Marloes producten in met vooral haar gevoel als wijze raadgever. “Ik vind het belangrijk dat ik het mooi vindt” vertelt Marloes. Daarbij denk ik niet in commercie of in marges, maar echt in creativiteit; vind ik het mooi? Dan koop ik het in”. Daarbij let Marloes op kleuren, details en afwerking. Vooral kleur vind Marloes belangrijk als het gaat om kinderkleding. Ook is zij zelf gek op prints. Dit is dan ook terug te zien in het aanbod van Store of Daydreams. Daarnaast let Marloes ook op het productie proces en materiaal van de kleding/ producten. Zo kiest ze vaak voor duurzame merken en is het een pré wanneer er wordt gewerkt met gerecyclede materialen.

Maar waar haalt Marloes al haar inspiratie vandaan? Uit reizen die ze maakt, maar ook zeker vanuit Instagram. Marloes laat zich hier graag door inspireren en kijkt niet naar andere winkels of concurrentie. “Ik volg mijn eigen gevoel en dat bepaalt de richting die we op gaan”. We kunnen niet anders dan concluderen dan dat dat the way to go is! We love it!

Shop al het moois van Store of daydreams online: www.storeofdaydreams.com of in de winkel in Laren aan de Nieuweweg 43.

 

Lees meer


Gratis verzending vanaf €20
Altijd gratis voor Clubleden


Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling