Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.
Meer informatie
Home Blog Ondernemer aan het woord: Jacqueline en Anja van Koter & Co in Amsterdam

Ondernemer aan het woord: Jacqueline en Anja van Koter & Co in Amsterdam

02 juli 2018 by Eliza

Het eerste verkooppunt van Naïf! De mooie winkel aan de Amsterdamse Scheldestraat: Koter & Co. Anja miste 18 jaar geleden kwaliteit en smaak in de kinderwinkels van die tijd en begon vol energie Koter & Co. Gevestigd in een buurt met veel gezinnen en jonge kinderen. 10 jaar geleden kwam Jacqueline terug vanuit het buitenland en besloot zich aan te sluiten bij Anja. Sinds 2000 koop je hier de mooiste kleding, dekentjes en cadeaus.

De dames hebben een lange geschiedenis met elkaar. Zo zijn zij al bevriend sinds hun studie in textiel en vormgeving. Na het behalen van het diploma gingen zij beiden een andere weg waarna ze elkaar weer vonden in het ondernemen. 

Wel zijn er de afgelopen jaren zaken veranderd in de winkel; zo kwamen de dames erachter dat de grote meubelen niet meer goed werkte voor dit pand. Dus; kindermeubels eruit; frisse mooie merken erin.

De dames hebben over de jaren gezien waar ze beiden goed en minder goed in zijn en hebben daarom een fijne rolverdeling gemaakt. Zo is Jacqueline verantwoordelijk voor de administratie en vooral bezig achter de schermen met social media. Anja daarentegen vult haar dagen met inkoop en het helpen van klanten in de winkel.

Over de jaren hebben ze een trouwe klantenkring weten op te bouwen. Vele gezinnen komen al lange tijd bij de dames hun garderobe shoppen voor de mini-me’s. Anja vindt het belangrijk mee te kunnen groeien met de kinderen. Zo bieden ze nu kleding aan van 0-12 jaar; lang genoeg dus voor ouders om heel vertrouwd naar hun vaste stekkie te kunnen gaan.

Anja vond Naïf meteen een waanzinnig goede match met haar winkel. Ze zocht een verzorgingsmerk wat kwaliteit uitstraalt. Verder vond ze het ook belangrijk dat het een vrolijk jasje had en dat de geur lekker was; en laat ze dat nou net in Naïf hebben gevonden op de Pink en Blue beurs.

Sindsdien loopt Naïf ontzettend goed bij Koter & Co en komt er een vaste groep mensen voor de producten, die ze graag combineren met een cadeautje of kleding uit de winkel. Zelf is Anja ook groot fan. Zo gebruikt zij de adult handcrème, bodylotion en showergel. Ook deze producten zijn te koop in haar winkel, dus ook de mommies kunnen bij Koter & Co terecht.

Verder bieden de dames nog fantastisch veel mooie merken en producten aan in de 200 vierkante meter tellende winkel. Je kunt er nagenoeg gratis parkeren voor de deur om het bezoekje helemaal relaxt te maken. Dus go,go,go!

Koter & Co, Scheldestraat 55-57 te Amsterdam

Lees meer


Gratis verzending
in Nederland en België


Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling