Home Blog Ondernemer aan het woord: Carlijn van In The Pudding Club

Ondernemer aan het woord: Carlijn van In The Pudding Club

01 augustus 2018 by Eliza

Meet Carlijn van In The Pudding Club. Carlijn heeft zich met haar bedrijf verdiept in alles wat er speelt tijdens de zwangerschap. Daarbij voelde ze de urgente behoefte om relevante en betrouwbare informatie te delen met zwangeren én ze in het zonnetje te zetten. Zo creëerde zij voor iedere maand van de zwangerschap een zwangerschapsbox met behapbare kennis, tips en bijbehorende producten op het gebied van voeding, fysieke energie en (mentale) voorbereiding.

Hoe het begon

Het idee van In The Pudding Club is ontstaan toen Carlijn in haar omgeving merkte dat de zwangerschap een opvolging is van oprijzende vragen en onzekerheden. ‘Er gebeurt zó ontzettend veel in het leven van een zwangere vrouw: haar lijf verandert, haar energielevel, er zijn dingen die ze moet laten of juist ineens moet en dan ook nog die ook-voor-zichzelf- onverklaarbare emoties. Ze hoort van alles en er zijn veel taboes waar niet over gesproken wordt. Het is een nieuwe wereld waar ze instapt’, vertelt Carlijn. ‘Zwangeren kunnen wel wat support gebruiken…alles is nieuw’. In The Pudding Club legt de kaarten voor ze open.

Product en advies: it’s all in the box!

Bij de start van In The Pudding Club is Carlijn zich gaan verdiepen in alle onderwerpen die bij een zwangerschap komen kijken. Zo heeft ze met die kennis een vijftal thema’s opgesteld die terugkomen in iedere box: You, Nutri, Fit, Prep en Baby. Aan ieder thema is een informatiekaart en product gekoppeld. Naast de producten zit er ook informatie in de box. De combinatie van product en advies zorgt voor een uitkomst voor vele aanstaande moeders: het bundelt het verrassingselement met het educatieve. Producten waar je écht wat aan hebt en geen dubieuze verhalen maar echte waarheden en feiten waar je mee aan de slag kunt. Opgesteld samen met experts. Denk aan een voedingsmenu, checklists van wat je wel (en niet) moet kopen, info over kwaaltjes en hoe die te “bestrijden” en toegankelijke work-outs. Dat is wat je van In The Pudding Club kunt verwachten. Zodat je op alle fronten goed voor jezelf kunt zorgen en daarmee automatisch voor je baby. ‘Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de randvoorwaarden voor alles wat er in de box komt’, aldus Carlijn.

Met de maandelijkse zwangerschapsboxen wil Carlijn er bovendien voor zorgen dat vrouwen aandacht aan zichzelf blijven geven vrouwen en de zwangerschap bewust ervaren. ‘De zwangerschap is een unieke ervaring en het zou zonde zijn als je naderhand het gevoel hebt dat je er veel mee bezig bent geweest maar er niet echt bij stil hebt gestaan. Bovendien hoef je jezelf niet direct te vergeten zodra je zwanger bent. Sterker nog, vanuit aandacht voor jezelf kan alleen maar meer kracht en energie groeien. Daarbij kun je beter nu al leren om jezelf op de eerste plek te zetten, want zodra je kindje er is wordt dat alleen maar moeilijker’.

Van het onzekere begin van de zwangerschap tot en met het prille moederschap

Er zijn diverse boxen te bestellen, eenmalig of in abonnementsvorm. Zo is er de Kick-off Pregnancy box om vrouwen te ondersteunen in het eerste trimester. Opvolgend zijn de Month 4 box, Month 5 box etc tot Month 9 box en als kers op de taart de After Labor box voor na de zwangerschap. Ook is er altijd een special edition in samenwerking met een inspirerende bekende moeder. 

Kijk voor meer informatie op www.inthepuddingclub.com 

Lees meer


Gratis verzending
in Nederland en België


Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling