Home Blog Dit nemen jij en je mini-me mee tijdens een picknick

Dit nemen jij en je mini-me mee tijdens een picknick

31 mei 2017 by

Jaaa, de lente begint dan toch echt door te breken en voor je het weet zit jij op een kleed te picknicken. Heel leuk als jouw kind daar ook een rol in kan spelen. Hoe? Dat zie je hier.

Want wat neem je nou eigenlijk mee tijdens een picknick? Hoe zorg je ervoor dat je kleine het ook naar z’n zin heeft? Wij zitten de beste picknicktips voor je op een rij.

1. Geef je kind een eigen rugtas
Vindt ‘ie leuk en er zijn tegenwoordig zoveel toffe exemplaren! Wat dacht je van het Fjällräven mini-exemplaar? Volledig gemaakt van gerecycled polyester van plastic flessen. Te koop in verschillende kleuren. En natuurlijk zijn ze er ook voor jou.

fjallraven

2. Pannenkoeken en aardbei op een stokje
Vaak wil je een picknick zo gemakkelijk mogelijk houden als het om eten gaat. Nou, makkelijker wordt het niet met deze pannenkoeken op een stokje met aardbeien. Afkomstig van Brenda Kookt. Hoe leuk ziet dit eruit!
pannenkoeken stokje

3. Polaroidcamera
Niets zo leuk om op een zonnige dag met je family leuke foto’s te maken. Vooral als je ze direct kunt afdrukken. Deze polaroidcamera van FUJI leent zich daar prima voor.

polaroid

4. Zonnebrand
Zonnig is fijn, maar de zon brengt ook schade aan je huid aan. Zowel bij jou als je kind. Gebruik daarom áltijd zonnebrand, ook als de zon even weg is. De Protecting Sunscreen van Naïf bevat een natuurlijke filter en beschermt de huid optimaal tegen de schadelijke UV-straling. Hier schaf je ‘m aan.

Yes! All fresh to go play outside ☀️🌻 with @mamaandherlittlelambs 🤸🏼‍♂️

Een bericht gedeeld door NAÏF. Quality Baby & Kids Care (@naifcare) op

5. Een ouderwetse frisbee
Niet te missen! Wat dacht je van deze 100% gerecyclede frisbee (gemaakt van plastic boodschappentassen) van Green Toys?

ecosaucer

6. Picknickkleed
Wat dacht je van dit waterdichte picknickkleed van Urbans and Indians met grafische print met grafische print?

picknickkleed

7. And last but not least: een picknickmand
Zo’n klassieke picknickmand is leuk, maar ga je op de fiets, dan kan het ook aardig onhandig zijn. Wat dacht je van een koeltas waar je én eten én drinken én je andere benodigdheden in doet. Wij vonden deze van HEMA echt top.

koeltas

8. Bouw jullie eigen tent!
Oké, neemt wel weer extra ruimte in beslag, maar hoe leuk is dit! Span een touw tussen twee bomen, leg je picknickkleed klaar en hang een doek over het touw.
tent picknick

Lees meer


Gratis verzending vanaf €20
Altijd gratis voor Clubleden


Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling