Close

Mom’s favorite: Fresk

Het is bijna zo ver; de Negenmaandenbeurs 2017! Van 22 tot en met 26 februari vind je ons samen met  drie van onze favoriete merken op het Mom's Favorites Plein in de Rai.  De komende weken laten we je via onze blog alvast kennismaken met onze favorieten. Deze week: Fresk. 

Fresk is het merk van Mark en Katja van Aardenne, broer en zus met Scandinavische roots. Ze zijn geen onbekende in de babywereld, want al sinds  2001 distribueren zij originele en bijzondere producten voor baby’s. Maar omdat ze al jarenlang de wens hadden om hun eigen lijn uit te brengen besloten ze een aantal jaar geleden Fresk op te richten.

470-230-contentheader-momsfavorites-wk8

‘Fresk combineert Hollands design met een vleugje Scandinavië’, vertelt Katja.

‘Leuke prints, een beetje retro, in Nederland ontworpen. De collectie is lief, fris en een beetje eigenwijs. ‘Fresk combineert Hollands design met een vleugje Scandinavië’, vertelt Katja. We kozen voor zachte, biologische katoen voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort voor baby’s. Verantwoord omgaan met onze leefomgeving is belangrijk voor Fresk.’

Mark: ‘Alle producten zijn met zorg en aandacht gemaakt, ontworpen in Nederland en geproduceerd in Europa. We werken zoveel mogelijk met producten van biologisch katoen, volgens het GOTS – keurmerk.’

De nieuwe collectie van Fresk is fris, met prachtige prints en past perfect op de kamer van jouw kleine. Naast de tubes van Naïf natuurlijk ;). Kom kennis maken met Fresk, De Kleine Keuken en Smallsteps tijdens de Negenmaandenbeurs. Je vindt ons op het Mom’s Favorites Plein.

Koop je kaartje voor de Negenmaandenbeurs hier. 

 

Naïf op de Negenmaandenbeurs 2017 met Mom’s Favorites
Mom’s favorite: de Kleine Keuken

Gratis verzending
vanaf €20

Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis

Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling

Vraag een sample aan