Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.
Meer informatie Akkoord
Close

Keep it clean! Lever je tube in & krijg korting op je Naïf producten

Dat we bij Naïf bewust bezig zijn, dat weet je ondertussen wel. We proberen zo duurzaam mogelijk te ondernemen en blijven onszelf daarin ontwikkelen. Op 10 oktober vindt de negende editie van De Dag van de Duurzaamheid plaats. Uit alle hoeken van het land dragen mensen hun steentje bij, en wij dus ook.

We don’t like it dirty

Wist je dat er in Nederland ruim 21 miljoen kilo plastic verpakkingen per jaar worden wegegooid? Dit is vergelijkbaar met zo’n 550 miljoen plastic flesjes.* Als we dit plastic op een goede manier verzamelen kan het opnieuw gebruikt worden. Voor nieuwe Naïf tubes bijvoorbeeld. Dat is dus precies wat wij voor jou gaan doen.

Lever tussen 10 en 16 oktober een lege tube in bij onze pop-up shop. Dan gaan wij deze voor je recyclen. In ruil voor jouw duurzame actie krijg je van ons 20% korting op je aankoop in onze winkel. Win-win dus.

Helemaal omdat het ons niet uitmaakt welke tube je brengt; tandpasta, shampoo, lipgloss. Alles is welkom. Keep it clean!

Keep it clean-actie in een notendop: 

Wanneer: 10 t/m 16 oktober tijdens de Week van de Duurzaamheid
Wat: Lever je oude cosmetica tube in & krijg korting op jouw favoriete Naïf producten.
Waar: Naïf pop-up shop, Amstelpassage 31N, Amsterdam Centraal Station

Reduce, Re-use, Recycle

Wij brengen de lege verpakkingen naar een sorteerinstallatie. Deze installatie sorteert het op de verschillende typen plastic. Het plastic gaat in balen naar een verwerkingsbedrijf die er plastic korrels of snippers van maakt. De “nieuwe” plastics vormen de ideale grondstof voor nieuwe producten zoals Naïf tubes, maar ook bloempotten en bermpaaltjes.

De Dag van de Duurzaamheid is een initiatief van Urgenda. Het doel van de Dag van de Duurzaamheid is om in te laten zien dat duurzaamheid noodzakelijk, inspirerend en winstgevend is. Én dat vinden wij belangrijk als merk.

*bron: https://meldpuntverpakkingen.nl/354/kunststof-plastic.html

Gratis verzending
in Nederland

Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis

Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling