Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.
Meer informatie Akkoord
Close

Dit kunnen we leren van de Japanse beauty routines

Als het om beauty gaat, moet je eigenlijk bij de Japanners zijn. Al eeuwenlang houden ze er rituelen op na om een zo gezond mogelijk bestaan na te streven. En dat zie je terug in baden, gezichtsverzorgingsroutines en mindset. Lees maar even mee...

Japanse beautyroutines

We zetten de Japanse beautyroutines voor je Op een rij:

1. Japanners zweren bij baden
Ooit weleens van Onsen gehoord? Badhuizen waarbij je jezelf helemaal in scrubt om je vervolgens af te spoelen in een stomend heet bad met essentiële oliën. Niet alleen goed voor de ontspanning, het bevordert ook de natuurlijke nachtrust. En dat is weer goed voor de huid.

2. Drink jasmijnthee
Of groene thee. Bevat veel antioxidanten. Daarnaast geeft het je metabolisme een boost. Kijk wel uit met de zakjes uit de supermarkt en kies liever voor gedroogde thee uit potten. Of volg eens een Japanse theeceremonie.

3. Blijf uit de zon
Of: zorg voor een goede bescherming. In de dagcrème gebruiken we een natuurlijke filter. Echt, zon is goed voor je hoor. Tot op een bepaalde hoogte. Het is goed om je vitamine D level op peil te houden en licht is goed voor je humeur. Alleen voor je huid is zon dus funest.

4. Probeer eens een gezichtsmassage
Japanners zijn dol op massages. Waarom? Omdat er tijd voor je wordt genomen en elke spiergroep wordt aangepakt. En het bevordert de bloedsomloop. Dus voor je gezicht is het helemaal een must. Op deze manier krijg je een stralende teint. Neem ook eens je hoofdhuid mee. Gebruik onze shampoo en conditioner! Voordat je de producten opdoet, doe je wat kokosolie op je vingers en masseer je het goed in.

5. Ze gebruiken voedsel in beauty producten
Zo wassen ze hun gezicht met rijstwater en gebruiken ze aduki bonen als scrubmiddel. Wist je dat er rijstextract in onze scrub zit?

Lees ook: ook jij maakt deze fouten in je beauty routine!

Gratis verzending
in Nederland

Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis

Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling