Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert. Beter voor Naïf en beter voor jou. Have a seriously natural day!
Meer informatie Akkoord
Close

Kom ook naar de Sissy Boy Kerstmarkt op 9 december en doneer!

Kerst staat voor de deur, maar eerlijk gezegd duurt het nog wel even. Gelukkig is de leukste kerstmarkt van Nederland al bijna! En Naïf staat uiteraard ook op de Sissy Boy Kerstmarkt op 9 december. Met iets heel moois...

9 december wordt het Amstelveld omgetoverd tot de jaarlijkse Sissy Boy Kerstmarkt. Mocht je nog niet in de kerstsferen zijn, dan raak je dat daar wel. En wij staan er natuurlijk ook weer! Dit jaar met een extra mooie kerstgedachte.

Koop je een baby & kids giftset op de kerstmarkt, dan doneer je automatisch 5 euro aan het Emma Kinderziekenhuis. Stichting Steun Emma zet zich in om een toonaangevend expertisecentrum te realiseren voor premature baby’s. Het geld gaat naar het ontwikkelen van de nieuwste technologieën op het gebied van IC Neonatologie, wetenschappelijk onderzoek en extra voorzieningen voor te vroeg geboren- en ernstig zieke baby’s en de ouders. Draag jij ook je steentje bij?

Dit zijn de 5 leukste kerstmarkten van Europa (inclusief Nederland!)
Wie zoet is krijgt lekkers: verwen je zelf met deze Naïf Giftsets!

Gratis verzending
vanaf €20

Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis

Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling

Vraag een sample aan