Home Blog Je wast je haar je hele leven al verkeerd

Je wast je haar je hele leven al verkeerd

31 juli 2017 by

Dus, je gaat onder de douche staan. Smeert flink wat shampoo op je handen en je masseert het in. Uitspoelen en op naar stap twee: conditioner. Zelfde verhaal. Drogen en je hebt fris gewassen haar. Toch? Nee, wacht. Het moet anders.

Want verschillende haarexperts zeggen dat het beter is om éérst je conditioner aan te brengen. Waarom? Omdat conditioner je haar slap kan maken. Heb je zelf vast ook weleens gemerkt. Vooral de bekende merken waar heel veel ‘verzachtende’ ingrediënten in zitten, maken je haar zwaar en plat. Niet leuk, vooral niet als je dun haar hebt. Doe je eerst conditioner, dan werkt het verzorgend en krijg je dat futloze gevoel niet.

Oh en – ook niet belangrijk: het zorgt ervoor dat je haar beter in model blijft als je gaat föhnen.

Tipje van ons: in plaats van dat je alleen de punten doet, neem je je gehele kapsel onderhanden. Dus je masseert de conditioner in van de wortels tot de punten. Omdat je daarna shampoo gebruikt, wordt je haar niet olie-achtig. Perfect dus!

Wil jij iedere dag een instant good hair day? Mooi, wij ook. Daarom ontwikkelden we een shampoo en een conditioner, met de natuurlijke formule met lijnzaadolie. Dit geeft je haar glans en verzorgt je hoofdhuid. You’re welcome. #benaïf

 

Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dat kan hier. En volg ons gelijk ook even op Facebook en Instagram. Zo blijf je op de hoogte van nuttige informatie, aanbiedingen en ben je automatisch lid van de Naïf-community. Dat wil je.

 

Lees meer


Gratis verzending
voor Clubleden


Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling