Zwanger? Welkom bij Naïf!

Ontdek alles wat je moet weten over de zwangerschap en babyverzorging inclusief het gratis ebook ‘Naïf Newborn Guide’.


Huidverzorging tijdens de zwangerschap

ebook Newborn Guide Babyverzorging, waar begin je?

Zwangerschaps verhalen


De babykamer

Naïf is kind for every body and nature

Tijdens de zwangerschap moet je aan een hoop dingen denken. Bij Naïf geven we je graag alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze start. Van natuurlijke verzorgingsproducten voor moeder en kind, tot aan vragen waar je altijd al het antwoord op hebt willen weten. Dus, ben je zwanger en heb je geen idee waar je moet beginnen? Then you’re at the right place!

Natuurlijke verzorging voor babies & babes

Tijdens de zwangerschap verandert niet alleen je lichaam, maar ook je huid heeft extra verzorging nodig. Zo kun je te maken krijgen met striemen, pigmentvorming en spider naveaus (verwijde bloedvaten). Om dit natuurlijke proces te ondersteunen, gebruiken we alleen de beste ingrediënten zoals avocado- en zoete amandelolie en tomaten als natuurlijke SPF. Weten wat we gebruiken? Je leest er hier alles over

 

Huidverzorging tijdens de zwangerschap

Zwangerschap verandert veel in het lichaam van een vrouw. Dit kan een aantal zichtbare veranderingen, zoals acne veroorzaken. Daarom kan het zijn dat je tijdens de zwangerschap (om een gezonde en gave huid te behouden), je huidverzorgingsroutine moet gaan heroverwegen.Lees hier meer over huidproblemen tijdens de zwangerschap. No worries, though! Hoewel Naïf geen magie beoefent, hebben we toch meerdere producten ontwikkeld om je huid te beschermen en te verzorgen. Yep! Onze huidverzorgingsproducten kunnen je tijdens je zwangerschap een natural ‘glow’ geven!

De Naïf Newborn Guide

Maak kennis met de Naïf Newborn Guide. Dit is de ultieme gids voor iedere parent-to-be! Van zwangerschap tot bonding tips voor vader en kind inclusief handige workshops, tips & tricks. Je download ‘m gratis en voor niets en krijgt er bijzonder veel voor terug. Taking care of the next generation noemen we dat.

Klik op de button om de gratis Naïf Newborn Guide te downloaden!

Baby verzorging, wat gebruik je wanneer?

Je bent zwanger, waar begin je? Als het gaat om babyverzorging heb je in de eerste periode genoeg aan een paar producten. We hebben de meest gebruikte combinaties bij elkaar gestopt in een fijne verzorgingsset. Voor de eerste keren in bad, luieruitslag en babymassage gebruik je de newborn essentials. Langer doorpakken doe je met de Starter Kit, kun je gelijk die baby uitzetlijst afvinken!

De babykamer

Moet je nog steeds je babykamer inrichten of heb je nog wat last-minute ideeën nodig om het allemaal wat op te fleuren? Awesome! Want we hebben de mooiste kinderkamers op het internet gevonden en geselecteerd! Curious? bezoek ‘Naïf Babyroom Inspiratie Pagina‘ en leef je uit!

Óf leeshier hoe je het beste een babykamer kunt inrichten!

Veelgestelde vragen


Waarom Naïf?

De producten van Naïf zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat ieder mens van nature naïef wordt geboren. Eerlijk, puur en onbevangen. Daar horen schadelijke ingrediënten en moeilijke woorden niet bij. Natuurlijke ingrediënten in een fijn jasje wel.


Hoe natuurlijk zijn de producten van Naïf?

Naïf is ontwikkeld om de baby huid zo goed mogelijk te verzorgen en de kans op huidreacties zo klein mogelijk te houden. Dit doen we met de beste producten die vriendelijk zijn voor de huid en de natuur.

De term ‘Natural Skincare’ is bij Naïf tweeledig: we nemen ‘natuurlijk’ serieus als het gaat om de praktische zaken zoals het gebruik van natuurlijke ingrediënten, natuurlijke verpakkingen, distributie, maar ook al het andere wat voor ons natuurlijk voelt. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een allergeen vrij parfum, in plaats van een natuurlijke geur als lavendelolie of rozenolie. Natuurlijke geuren op basis van essentiële oliën kunnen de huid namelijk eerder irriteren. En dat is nou net wat we niet willen. En het is ook wel fraai als je kind fijn ruikt. Daarom is Naïf niet 100% natuurlijk, maar zijn we zo natuurlijk als we kunnen. Smells good?


Heeft Naïf speciale ‘mama’ producten?

Tijdens de zwangerschap is het van belang de huid zo goed mogelijk te beschermen en te verzorgen. Met natuurlijke ingrediënten die de hormoonhuishouding in balans houden. Het is tenslotte al een flinke hormonale rollercoaster an sich. Een goede bodylotion, dagcrème met SPF en een shampoo die de hoofdhuid verzorgd (say no to hairloss!) is een fijne basis. Daarnaast zijn we druk bezig met de ontwikkeling van specifieke ‘mom’ products. Denk aan een striemenolie, tepelcrème en/of ‘belly balm’.


Welke producten zijn voor baby’s en welke voor grown ups?

Let’s talk birds and bees! De producten voor baby’s & kids herken je aan een illustratieve tekeningen op de verpakking.


Kun je de babyproducten voor volwassenen gebruiken en andersom?

Ja dat kan, maar om de volwassen huid extra goed van dienst te zijn hebben we een lijn ontwikkeld met producten die je niet zo snel voor de babyhuid gebruikt. Denk aan een dagcrème met SPF, een gezicht- en bodyscrub, shampoo en conditioner en nog meer.