Zwanger? Welkom bij de club!

Puff puff puff: No bad stuff! Ontdek alles wat je moet weten over de zwangerschap en babyverzorging, inclusief het gratis ebook Naïf Newborn Guide.

Tijdens de zwangerschap moet je aan een hoop dingen denken. Bij Naïf geven we je graag alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze start. Van natuurlijke producten voor jou en de little one, tot aan antwoorden op al je vragen. Dus, ben je zwanger en heb je geen idee waar je moet beginnen? Then you’re at the right place!


Keep it happy, keep it simple


Het checken welke ingrediënten je wel of niet mag gebruiken tijdens je zwangerschap kan een heel karwei zijn. Terwijl je je hier juist zo min mogelijk zorgen over wilt maken en gewoon wilt genieten van je zwangerschap. Naïf helpt je graag een eindje op weg met de introductie van een natuurlijke zwangerschapslijn met ingrediënten die je hormonale systeem ondersteunen, in plaats van verstoren. Kun jij je helemaal op je zwangerschap richten. De producten hebben een zachte en subtiele bloemige geur (allergeenvrij). Uitermate geschikt voor de zwangere neus dus.

Onze producten voor tijdens de zwangerschap

Kalmerende zwangerschapsbalm

Hydrateert en herstelt de huid van je groeiende buik

Shop nu

Ontspannende zwangerschapsolie

Helpt het lichaam te ontspannen met zachte lavendelgeur

Shop nu

Voor babes & babies


Yay, there’s a baby on the way! Tijdens een zwangerschap gieren de hormonen door je lijf en verandert er van alles aan je lichaam en je huid. Mooie veranderingen zoals ‘the pregnancy glow’, maar ook wat minder prettige veranderingen zoals een jeukende huid of striae. Om dit natuurlijke proces te ondersteunen, gebruiken we alleen de beste ingrediënten zoals jojoba, argan-, avocado- en zoete amandelolie. Weten wat we allemaal nog meer gebruiken? Je leest er hier alles over.


De ingrediënten

Tips voor yoga, buikmassages en meer

Even indalen... Letterlijk en figuurlijk. Tijdens je zwangerschap gebeurt er een hoop in je lichaam, maar ook in je hoofd. To do lijstjes, voorbereidingen, kwaaltjes. Om jezelf niet voorbij te lopen kan het goed zijn om even in te checken bij jezelf en de baby. Even die connectie maken, aandacht voor jezelf.

Hoe geef je jezelf een buikmassage?


We spraken met Jill van der Veen, die in 2014 haar eigen platform Mom • Me • Soul is gestart. Haar missie is om zwangere vrouwen ontspanning te bieden met de focus op een goed herstel, zodat ze kan leven vanuit haar ware potentie en in haar kracht staat. Een buikmassage is niet alleen van praktisch nut om de huid soepel en zacht te houden (draagt bij aan het voorkomen van striae en striemen), ook mentaal is het fijn om een betere connectie te maken met de baby. Dus hoe geef je jezelf een buikmassage?


Lees de blog

Babyverzorging, wat gebruik je wanneer?

Ontdek de checklist

Naïf's Newborn guide ebook

Download het ebook

Meer blogs

Striae tijdens de zwangerschap voorkomen? Naïf tipt!

Lees meer

Dit gebeurt er met je hormonen tijdens de zwangerschap.

Lees meer