Start nu met een billendoekjes abonnement

JA DAT WIL IK

Over NAÏF's plasticvrije billendoekjes

Made from plants, not plastic.

De babydoekjes van Naïf zijn gemaakt van eucalyptus vezels in plaats van plastic vezels. Biologisch afbreekbaar, dus een duurzaam alternatief. Het doekje is doordrenkt met een lotion die voor 99% uit water bestaat. Ook is deze parfumvrij en alcoholvrij, wel zo fijn voor de gevoelige babyhuid. De doekjes zijn all purpose, dus ook te gebruiken voor gezicht en lichaam. Na gebruik gooi je ze bij het restafval. Na 8 weken verteren ze (ter vergelijking: een plastic doekje blijft zo'n 450 jaar rondzwerven).

Lees alle reviews

Dit is gewoon een tekst.

Kolom 1 - Text

Kolom 2 - Text

Kolom 3 - Text

Kies het aantal boxen

In de checkout kun je het aantal boxen kiezen. Voor kinderdagverblijven hanteren we een speciale prijs. In plaats van €119,60 , betaal je €59,95 voor 40 pakjes (1 box) excl. BTW. Daarnaast ontvang je de eerste 3 maanden nog eens 20% korting. 

Standaard wordt je bestelling billendoekjes maandelijks geleverd. Nadat je de eerste order geplaatst hebt, kun je voortaan de frequentie, het aantal boxen en de verzenddatum wijzigen in je account. Je account wordt aangemaakt bij je eerste order. 

Je krijgt van elke order een orderbevestiging, maar alle facturen zijn ook te downloaden in je account. 

Vanaf nu krijg je volgens jouw schema plasticvrije billendoekjes bezorgd. De eerste 3 maanden ontvang je 20% korting. Poo, Pee, Your Daycare is Plastic Free! 

Accordion 1

Accordion 2

Accordion 3

Accordion 4

Accordion 5

Accordion 6

Accordion 7

Accordion 8

Accordion 9

Accordion 10