Home Blog How to: Get your Christmas Glow

How to: Get your Christmas Glow

11 december 2018 by

December is de meest magische periode van het jaar. En bij zo'n magische periode, al die lichtjes en glitterjurken hoort ook een stralende huid, ofwel: The Christmas Glow. Hebben wij een stappenplan voor.

I don’t sweat, I sparkle 

Een groots kerstfeest met vrienden of gezellig thuis met familie? In ieder geval wil je er stralend uitzien met de komende feestdagen, toch? En het mooie is: Glowing Skin is always in. Daarom kun je 2018 het beste beginnen met een nieuwe skincare routine. En deze Face Kit is daar alvast onderdeel van, dan weet je dat. De Face Kit bestaat uit:

Kost overigens €54,50, wat je maar liefst 20% bespaart als je besluit ze één voor één te kopen… Happy new skincare routine!

Make-up tips
Om je huid nog meer te laten stralen kun je bijvoorbeeld een highlighter gebruiken voor op je gezicht. Deze breng je aan onder je ogen, op je neus en voorhoofd. Voor de rest kun je werken met een bronzer en blush. Zie foto voor optimaal resultaat.

Bron

Lips to kiss

Wil je vollere, glanzende lippen? Borstel je lippen met een tandenborstel en doe er wat transparante gloss op. Zo maak je je glow compleet!
Oké en wil je toch ‘all out’ met de glitters? Dan verwijzen we je graag door naar de Glitter Tutorials op Youtube zoals deze.

Bye bye now!

LEES OOK: de 9 regels voor een gezonde huid

Lees meer


Gratis verzending vanaf €20
Altijd gratis voor Clubleden


Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling