We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie
Home Blog Beauty inspiratie: 11x natuurlijke makeup-vrije celebrity selfies

Beauty inspiratie: 11x natuurlijke makeup-vrije celebrity selfies

17 februari 2020 by Elondra Faries

Deze bekende dames 'glowen' en inspireren ons om te geloven in onze eigen individuele schoonheid, kwaliteiten en de kracht van het vrouw zijn! Let's get inspired!

JenniferLopezSkincare

Deze Natural Beauties treden al jaren op en ze hebben er altijd geweldig uitgezien. Geïnteresseerd in hoe Rihanna, J.Lo (from the block) en andere vrouwelijke beroemdheden positief blijven en hun eigen beauty omarmen? Then keep reading!

1. Jennifer Lopez

“De belangrijkste les voor mij is het zoeken naar balans,” (…) “Je moet ervoor zorgen dat je tijd voor jezelf maakt.”

Jennifer Lopez @Byrdie

2. Drew Barrymore

“Ik heb mezelf nooit (…) gedwongen om een bepaalde look te hebben, en mijn doelen zijn niet op ijdelheid gericht geweest, dus ik zal altijd met mijn kinderen op nuchtere manier kunnen praten over het feit dat we met onszelf moeten leven zoals we zijn. We moeten onszelf omarmen”

Drew Barrymore @MSN

3. Yara Shahidi

“Rather than redefine beauty, let’s undefine it!”

View this post on Instagram

🌼🌼🌼

A post shared by Yara (يارا‎) Shahidi (@yarashahidi) on

4. Selena Gomez

“Je wordt niet bepaald door een foto, like of opmerking. Schoonheid gaat niet over hoe andere mensen je zien. Het gaat over hoe je jezelf ziet”

Selena Gomez @instagram

5. Ciara

Geen make-up. Geen extensions. Kwetsbaar. Mijn schoonheidskenmerken. De echte ik… en ik hou ervan. Eindelijk omhels ik mezelf volledig! Het voelt goed.”

Ciara @instagram

7. Rihanna

” Hecht je gevoel van eigenwaarde niet aan je lichaamsbeeld of het zal schommelen zoals je lichaam dat doet”. Je zelfvertrouwen moet op een diepere basis worden opgebouwd, zodat het stabiel blijft (…)”

View this post on Instagram

first selfie of the year doe. #2020

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

9. Tracee Ellis Ross

“Dit is mijn wens, mijn verlangen en ook mijn belofte: dat we onze ware aard en onze vrouwelijkheid herinneren. Dat we weten dat we meer zijn dan ons lichaam (…) “

10. Alicia Keys

“ Ik wil me niet meer bedekken. Niet mijn gezicht, niet mijn geest, niet mijn ziel, niet mijn gedachten, niet mijn dromen, niet mijn strijd, niet mijn emotionele groei. Niets.”

Alicia in ‘Time to Uncover’

11. Chrissy Teigen

“Ik denk dat we in zekere zin vergeten zijn hoe een gewoon lichaam er uit ziet. (…) Ik ben niet blind: Ik zie mijn lichaam, ik zie het verschil in vorm, ik zie dat ik ben aangekomen. Maar ik zie ook met dezelfde ogen dat ik een mooie babytje heb, en een geweldig klein meisje, en ik ben erg blij. Dit is iets nieuws dat ik in mijn hoofd kan veranderen, dat ik geen zwempakmodel meer hoef te zijn. Ik kan een mama zijn, koken en ongelofelijke mensen ontmoeten, en ik ben blij dat ik door deze overgang ga.”

Chrissy Teigen @Goodhousekeeping

View this post on Instagram

No filter necessary

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Voor meer beauty inspiratie check hier !

Ben je klaar om je eigen natuurlijke schoonheids journey te beginnen? Klik dan hier voor Naïf natural skincare producten !

Lees meer