Home Blog 9 redenen om dit jaar écht naar de Negenmaanden beurs te gaan dit jaar

9 redenen om dit jaar écht naar de Negenmaanden beurs te gaan dit jaar

25 januari 2018 by

Van 21 t/m 25 februari is het weer zover: de Negenmaandenbeurs. Dé beurs voor moms (to be). En jij kunt er bij zijn!

Negenmaandenbeurs

Want, we geven 5 tickets weg voor de Negenmaandenbeurs. Mocht je niet in de prijzen vallen dan raden we je toch aan erheen te gaan. En wel om de volgende redenen.

1. De beurs heeft een aardige make-over ondergaan
In de zin van: vroeger was het koopjesjagen en voordeelverpakkingen inslaan. Nu is er veel, echt veel meer te doen.

2. Voor iedere moeder is er wel iets te zien
Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat of wat jij ook leuk vindt; het is er. Zo is er een expert lounge, een hoek met babykamer inspiratie en een geboortekaartjes straat. Maar ook een Peuter Plein en het Puur Baby Plaza.

3. Wij staan er
Woehoe! Naïf is onderdeel van de Negenmaandenbeurs en we zouden het onwijs leuk vinden als jullie even langskomen. Kun je gelijk onze producten bewonderen en kennismaken met alle ins en outs op babyverzorgingsgebied. We zien je daar (Mom’s Favorite)! We staan samen met Charly Cares, Small Steps en de Kleine Keuken. PS: Bij de Naïf stand krijg je speciaal op de Negenmaandenbeurs de fijne aanbieding: 3 halen 2 betalen.

4. Er zijn Mama Masterclasses
En dat is gewoon hartstikke leuk. Korte, interactieve sessies waar je zo aan kunt schuiven. Leer en vraag er alles over bijvoorbeeld inbakeren, het knopen van een draagdoek, voeding, slapen, babytaal en meer! Ook de vaders kunnen een Papaklas College volgen!

5. Je kunt er echt inspiratie opdoen
Voor de babykamer, maar ook voor kinderwagens. Zo kun je testritten maken, zodat je de juiste keus voor jezelf en de baby maakt.

6. Je ontmoet andere moeders
En dat is fijn. Want we zijn er allemaal voor twee dingen: voor onszelf en ons kind. Een beetje kletsen, sparren over en ideeën uitwisselen met andere moeders kan nooit kwaad toch?

7. Nieuw: er is een ‘Hip & Happening’ hoek
Voor startende ondernemers is er dit jaar speciaal ‘Hip & Happening’. Dé plek als je op zoek bent naar leuke en handzame hebbedingetjes, voor jezelf of om cadeau te geven.

8. Kies bewust
We noemden het al eventjes, maar het Puur Baby Plaza is er voor iedere moeder die bewuste keuzes wil maken. Kies je voor pure leefstijl voor jou en je gezin? Dan moet je echt even bij dit plein langs. Ontmoet hier ca. 20 ‘groene’ aanbieders & alles over ecologische en biologische producten. Top!

9. Je maakt kans op mooie prijzen
Naïf mag namelijk tickets weggeven! Bekijk het Facebook bericht hier en laat ons weten met wie jij het liefste naar de Negenmaandenbeurs gaat

Data en openingstijden Negenmaandenbeurs

21 februari t/m 25 februari 2018
dagelijks geopend van 11.00 -18.00 en op donderdag en vrijdag van 11.00 – 22.00 uur.

Lees meer


Gratis verzending
in Nederland en België


Voor 22:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling