Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.
Meer informatie Akkoord
Close

5x makkelijke tips voor een bewuster leven

De een is groener dan de ander, natuurlijk. Hé, niemand is perfect en dat is ok. Wil je toch wat bewuster leven? Dat hoeft niet moeilijk te zijn. We denken al snel dat een verantwoorde keuze een dure keuze is. Dit artikel laat zien dat dat niet nodig hoeft te zijn. Met deze tips draag je bij aan een betere wereld zonder life changing choices hoeven te maken. Easy!

5x makkelijke tips voor een bewuster leven

  1. Doe eens je boodschappen bij een biologische supermarkt. Er zijn een aantal biologische ketens die steeds breder verkrijgbaar zijn. Kijk hier of er een biologische supermarkt bij jou in de buurt is. Boodschappen doen was nog nooit zo leuk…
  2. Een nieuwe outfit shoppen? Shop eens bij Nukuhiva in Amsterdam of Utrecht. Deze winkel verkoopt kleding gemaakt met respect voor mens en natuur. En dat ziet er lekker uit! Je hoeft niet meteen een hele garderobe aan te schaffen. Begin eens met een kledingstuk, een goeie basic of een nieuwe jeans. Step by step. Kijk alvast op de website van Nukuhiva of er voor jou iets tussen zit.
  3. Overstappen van energiemaatschappij. Steeds meer energiemaatschappijen in Nederland leveren groene energie. Neem bijvoorbeeld Greenchoice of van Vandebron. Overstappen naar een andere maatschappij is a piece of cake. Gewoon even doen en dan dan maak je meteen elke dag een verschil. Check hier welke groene energietarieven voor jou gelden.
  4. Weet jij wat je elke maand tussen je benen stopt? Je doet het gemiddeld 10.000 keer in je leven. Een tampon, maandverband of inlegkruisje gebruiken. So it better be good! Yoni maakt tampons, inlegkruisjes en maandverband. Van biologisch katoen en 100% verantwoord. Check hier het dichtstbijzijnde Yoni verkooppunt of shop online.
  5. Veel merken in de cosmetica-industrie verkopen bulls***. Naïf staat voor pure kwaliteit en bevat alleen ingrediënten die je huid en haar echt nodig hebben. Gewoon dingen als avocado, tomaten, macadamia noten en lijnzaad. Niets meer, niets minder. Je shopt Naïf hier

Nog meer tips voor een duurzame lifestyle? Het boek ‘Dit is een Goede Gids‘ door Marieke Eyskoot helpt je niet alleen op weg, maar inspireert ook met mooie verhalen van ondernemers. Dat wil je.

Gratis verzending
in Nederland

Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis

Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling