Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.
Meer informatie Akkoord
Close

5x leuke dingen in de herfstvakantie

Ja, echt. Het is alweer herfstvakantie. Hoera, een week de tijd om leuke dingen te doen. Toch? Wat je nou weer moet verzinnen? No worries, wij geven 5 tips.

1. Babe & baby on tour

Een mini-citytrip in eigen land? Ja hoor, dat kan best mét kinderen. In Rotterdam bijvoorbeeld. Lisette van de Kleine Rotterdammer scheef een handige reisgids: Rotterdam met kids. 3 routes met ieder minstens 20 hotspots. Voor € 4,99 download je ‘m op je mobiel. Have fun!

2. Liever in de buurt

Ook in de buurt is genoeg te doen. Op Kidsproof.nl vind je van veel regio’s een overzicht. Van Kop van Noord-Holland tot Eindhoven en alles er tussenin. Check de uit-agenda. Je kunt zoeken op binnen, buiten én gratis activiteiten.

3. Op kamers…

Ook jij hebt vakantie verdiend. Met een –warm!- kopje koffie een tijdschrift lezen op de bank, hoe klinkt dat? Dit kartonnen huis van Studio Roof regelt ‘t voor je. Voor € 39,95 koop je genoeg speelplezier voor de héle herfstvakantie en nog lang daarna. Een paleis, levensgroot poppenhuis of picknicken met knuffels. You name it, met een beetje fantasie kan alles. Je kunt het huis ook nog versieren met verf.

4. Yum, bakken met Jamie

Iemand die echt blij wordt van zandkoekjes? Anyone? Leuk, bakken met je mini, maar dan graag iets waar jij ook écht van smult. Bananoffee-pecanmuffins. Abrikoos-havermoutrepen. Pepernoten van Holtkamp. Heb je je keukenschort al aan? Deze kinderrecepten lees je op de website van Jamie Magazine. Oh en als je toch bezig bent: mogen wij ook een stukkie?

5. Het regent, het regent…

Daar ben je mooi klaar mee in de vakantie. Maar Naïf komt to the rescue. Hier lees je 5 tips om regen in de vakantie te overleven. Legoën, binnen picknicken, in de plassen stampen. Is die regen ineens zo erg niet meer.

Gratis verzending
in Nederland

Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis

Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling