Home Blog 5 x tips om je baby(huid) extra te verwennen

5 x tips om je baby(huid) extra te verwennen

08 februari 2018 by Eliza

Een babyhuid heeft in principe weinig verzorging nodig. Althans, zolang de producten maar geen schadelijke ingrediënten bevatten en de huid herstellen, is het goed. Wat denk je van een vette crème voor de billen? Of een milde badolie? Maar er zijn nog meer dingen die je kan doen om je baby(huid) extra te verwennen.

Een baby vindt aanraking namelijk heel fijn. Zo wordt-ie er rustig van en voelt ‘t als geborgenheid. De één-op-één aandacht is belangrijk, al is het maar voor de versterking van de band tussen jullie. Heb je weleens gedacht aan…

1. Een babymassage?
We horen er steeds meer over: de babymassage. Maar eh, wat is het nou precies? En nog belangrijker: kun je het ook zelf thuis doen? Daarom hebben we een stappenplan voor je opgesteld. Aan de slag met de babymassage tips. Je leest ze hier.

2. Babyfloaten?
Ken je de Newborn Spa al? De eerste babyspa van Nederland. Zo kun je daar onder andere een floating sessie boeken voor je baby. Ontspannend voor je baby en voor jou.

3. Organiseer een minispa
Maak een badje klaar voor je baby, doe er wat Milde Badolie in en laat ‘m genieten van het warme water. Haal je baby eruit en masseer ‘m met Verzachtende Babyolie.

4. Knuffeltijd!
Niets zo fijn om tien minuten vol te focussen op je baby. Knuffel hem of haar, speel met ‘m, of leg ‘m op je blote borst.

5. Gebruik natuurlijke producten
Of het nu om verzorgingsproducten gaat, kleding of speelgoed, je maakt een kind (en de huid) het meest blij met natuurlijke producten. Zo gebruikt Naïf geen chemische rommel, is biologisch katoen of wol prettig voor de huid (denk ook eens aan cashmere) en is houten speelgoed goed voor de ontwikkeling.

Lees ook: Love the skin you’re in, extra lief zijn voor jezelf tijdens je zwangerschap

Lees meer


Gratis verzending
in Nederland en België


Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling