Home Blog 4 x Sinterklaas cadeaus die je nog bewuster maken

4 x Sinterklaas cadeaus die je nog bewuster maken

29 juli 2018 by Eliza

Met Sinterklaas krijgen we een hoop. Anderzijds hebben we al een hoop. Hoe ouder we worden, hoe minder we eigenlijk willen. Toch is het wel leuk om iets te krijgen of te geven. Maar dan alleen dingen waar je echt iets aan hebt of wat mee kunt.

Daarom hebben we voor jou een lijst met 4 Sinterklaas cadeaus opgesteld waarvan wij denken dat jij blij van wordt. Met een bewuste kant. Komen ze:

1. Dit is een goede gids €20,00
Duurzaamheidsexpert Marieke Eyskoot heeft een fantastisch boek uitgebracht: een goede gids voor een duurzame lifestyle. Zou je best wat duurzamer willen leven, maar weet je niet hoe? Dan is dit wat voor jou. Geen gedoe, kost niet veel tijd en ook niet veel goed. Maar dan heb je toch een duurzamer leven. Handig! Hier te koop.

baby and mom kit

2. Naïf Babies & Babes Kit €32,50
Een mom en her mini-me zijn onafscheidelijk. En wat is er nu leuker dan samen in bad? Precies, niks. De Naïf Baby & Mom Kit bevat alle essentials voor een mini-spa voor babes met een baby, zoals een milde badolie, vette crème en handcrème. De producten van Naïf zijn geschikt voor de allerjongsten. Niets geen rommel of schadelijke ingrediënten die de huid beschadigen, maar enkel verzorgende varianten waar een baby blij van wordt. En jij dus ook. Hier koop je ‘m!

3. De Humble Brush €3,99
Oké, misschien eerder een schoenkado, maar niet minder handig! De Humble Brush is een tandenborstel, gemaakt van bamboe. Van iedere verkochte Humble Brush gaat een deel van de opbrengst naar tandheelkundige projecten in Afrika. Goed doel, dus! Maar, het oog wil ook wat. Gelukkig zien de Humble Brushes er heel leuk uit. Hier koop je ze!

niks

4. NIKS vanaf €15,-
Nederland staat steevast in de top van de gelukkigste en rijkste landen ter wereld. Het is dus ook niet verrassend dat het antwoord op de vraag ‘wat wil je hebben’ vaak luidt ‘niks’. Nu kun je daadwerkelijk niks geven! NIKS: een kartonnen doosje met (bijna) niks erin. Als jij iemand NIKS geeft, zorgt Greenpeace dat:NIKS meer gevist wordt uit delen
van de Noordzee. NIKS meer wordt gekapt voor palmolieplantages op Sumatra. NIKS meer uit de grond in het Noordpoolgebied wordt geboord. NIKS meer in Nederland wordt verkocht dat giftige bestrijdingsmiddelen bevat. Koop nu NIKS.

Lees meer


Gratis verzending
in Nederland en België


Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling