Close

Nieuw van Naïf: Eco-Friendly Baby Wipes

Ga eens na: Hoeveel billendoekjes gooi jij iedere dag in de prullenbak? Baby’s worden namelijk vies, no shit. Maar wat zit er eigenlijk in die doekjes?

Wij gingen op onderzoek uit. Nou, dat viel vies tegen. Veel wipes bevatten chemische conserveringsmiddelen of harde chemicaliën. Niet echt lekker voor die babybillen. Daarom presenteren wij:

Naïf Eco-Friendly Bamboo Baby Wipes

Oh dear, baby wipes are here! Onze billendoekjes zijn gemaakt van bamboe. 100% afbreekbaar en van nature ook nog eens hypoallergeen en antibacterieel. Beter voor je baby en de wereld om je heen.

Hola, welcome koala

De Naïf Baby Wipes zijn natuurlijk all purpose. Dat betekent dat je ze ook voor je gezicht en je lichaam kunt gebruiken. Wat de geur betreft? Een milde lavendelgeur.  Wel zo lekker.

Bij Naïf houden we het zo simpel mogelijk. Dus zijn ook deze wipes vrij van bulls***. Geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën.

Give it a try. Word je blij van. En je baby ook.

Je shopt ‘m hier

 

Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dat kan hier. En volg ons gelijk ook even op Facebook en Instagram. Zo blijf je op de hoogte van nuttige informatie, aanbiedingen en ben je automatisch lid van de Naïf-community. Dat wil je.

Samenwerking Ganbaroo PRPR
Hoe was ik het haar van mijn baby?

Gratis verzending
vanaf €20

Voor 21:00 uur besteld
is morgen in huis

Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling