Partner

Naïf op bezoek bij partner Amstelland Ziekenhuis

In december 2016 tekende Naïf een samenwerkingscontract met het Amstelland ziekenhuis. Onze producten worden gebruikt op de kraam-, en kinderafdeling van het ziekenhuis. Afgelopen week gingen we op bezoek bij Aafke.

Met meer dan vier grote ziekenhuizen in de buurt is het Amstelland Ziekenhuis in Amstelveen een kleine speler in een grote markt. Toch worden er daar ruim 1200 baby’s per jaar ter wereld gebracht en weet het ziekenhuis zich op verschillende manieren te onderscheiden. Wist je dat je newborn bij het Amstelland Ziekenhuis als eerste in een badje met Naïf wordt gedompeld? 

 

We gaan langs bij Aafke Koning, gynaecoloog bij het Amstelland Ziekenhuis en moeder van drie kinderen. Verder is Aafke gepromoveerd op onderzoek naar obese vrouwen die zwanger willen worden. Aafke schrijft regelmatig blogs over fit en gezond zwanger zijn met de focus op lifestyle, voeding en beweging. 

Jullie gebruiken Naïf, vertel?!

“Ja, dat klopt! We zijn de afgelopen jaren steeds beter gaan kijken naar hoe we onszelf kunnen onderscheiden. In de omgeving van het Amstelland ziekenhuis zijn namelijk veel andere ziekenhuizen. We zijn continu op zoek naar manieren om ons te onderscheiden en onze cliënten nét wat extra’s te bieden. Niet alleen voor en na de bevalling, maar ook tijdens de zwangerschap. Waar heeft een zwangere vrouw behoefte aan?

Het programma ‘Zwanger en Fit’ is hier een belangrijk onderdeel van. Samen met Radmilo Soda, eigenaar van Soda Bodyfit (en ja, de fitness guru uit Obese!), hebben we een lifestyle-programma ontwikkeld voor de zwangere vrouw. Hierbij ligt de focus op voeding en beweging tijdens de zwangerschap.

“Naïf past bij onze tijdsgeest”

Ook op het gebied van babyverzorging zijn we op zoek gegaan naar een innovatieve partner met een goed product. Met welk product wassen we pasgeboren baby’s, dompelen we ze in een bad met Zwitsal, wat alle ziekenhuizen krijgen aangeleverd? Een collega op de afdeling gebruikte Naïf al voor haar twee jongens en was fan. Het merk past bij onze tijdsgeest en de producten zijn mild en natuurlijk. Precies wat een baby nodig heeft! Een belletje met Jochem (founding father van Naïf) en het was geregeld! We bestellen eens in de maand nieuwe producten. Met name de Washgel, Milky bath oil en Softening Bodylotion zijn hardlopers.”

 

Over dat wassen, hoe gaat dat precies?

“Pasgeboren baby’s worden pas na 24 uur gewassen. Zo kan de vernix, het vettige laagje op de huid van de baby, goed intrekken. Daardoor blijft je baby warm. Als de baby gewassen mag worden, rollen we het bad naar de kamer. Het eerste badmoment is voor ouders heel speciaal. We gebruiken het liefst de Milky bath oil, deze ruikt heerlijk en is niet glibberig, ideaal voor ietwat nerveuze ouders! Ook geven we graag een minicursus babymassage met de bodylotion of soothing massage oil.”

Tip van Ellen, verloskundige: “De bodylotion is ideaal voor een babymassage. Dan leggen we de baby tussen de benen en gaan we samen masseren. Ouders vinden dat heel leuk!

 

Kortom: Naïf raad je iedereen aan? 😉

Yes! Naïf past in onze tijdsgeest en wordt graag door onze verloskundigen gebruikt. Als ziekenhuis vervul je toch een expertrol. We zijn dan ook blij dat we nieuwe ouders een goede standaard mee kunnen geven zodra zij weer op huis aan gaan.

Wil je meer weten over Naïf en het Amstelland Ziekenhuis? Je leest het hier.

 

 

Of ga naar onze
Webshop
Ik ga op vakantie en neem mee… Naïf geeft dé ultieme tips
De ideale papadag volgens… Sjoerd & Jochem van Naïf
Help & Support

Hallo! We beantwoorden graag al je vragen!

Go to FAQ Bekijk de veelgestelde vragen om te zien of je vraag al is beantwoord!
Stuur ons een bericht Stuur ons een bericht en we zullen je direct terugmailen!

Heb je een vraag? Mail ons!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Vraag een sample aan