Nieuws

Naïf gaat samenwerken met Ziekenhuis Amstelland

Afgelopen woensdag tekende Naïf een samenwerkingscontract met Ziekenhuis Amstelland. Vanaf vandaag zullen onze producten gebruikt worden op de kraam-, en kinderafdeling van het ziekenhuis.

Met de samenwerking komt voor Naïf de teller op 10 partner ziekenhuizen te staan en daar zijn we trots op! 

Het Amstelland gaat niet alleen met Naïf samenwerken maar ook met Varimed, Soda Bodyfit en Hestia kinderopvang. Op deze manier kan het ziekenhuis meer bieden rondom zwangerschap en bevalling.

Met de keuze voor Naïf geeft Ziekenhuis Amstelland invulling aan een verantwoorde keuze rondom de zorg van baby’s, peuters en kinderen die worden verzorgd op de kinder- en verlosafdeling. – Ida Zwaan, manager Vrouw Kind centrum

2-toast-op-de-samenwerking-met-gynaecologen-en-samenwerkingpartners

Kinderopvang Hestia uit Amstelveen gaat kinderen opvangen in het ziekenhuis. Zwangeren kunnen daardoor bij bezoek aan het ziekenhuis of tijdens de bevalling opvang regelen voor broertjes en zusjes. De opvang wordt zelfs tweetalig; zowel Nederlands als Engels. How handy is that ;).

Dankzij Varimed wordt het Geboortecentrum minder klinisch en ‘steriel wit’. Doormiddel van sfeervolle verlichting toepassingen zullen de kraam- en kinderafdeling voortaan iets meer als thuis aanvoelen.

Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om lekker in je vel te zitten. Daarom zal partner Soda Bodyfit  zorgdragen voor het Life style programma voor zwangere en kraamvrouwen, waarbij in 2017 trimester-gericht een (sportief) programma wordt aangeboden aan de patiënten van Ziekenhuis Amstelland.

Wil jij alvast wat tips om fit te blijven tijdens je zwangerschap? Lees dan onze blog hier. 

 

Of ga naar onze
Webshop
4x super foute, maar gezonde kersttraktaties
Op avontuur met de kleurplaten van Makii
Help & Support

Hallo! We beantwoorden graag al je vragen!

Go to FAQ Bekijk de veelgestelde vragen om te zien of je vraag al is beantwoord!
Stuur ons een bericht Stuur ons een bericht en we zullen je direct terugmailen!

Heb je een vraag? Mail ons!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Vraag een sample aan