Lifestyle Nieuws

Mom’s favorite: Smallsteps

Het is bijna zo ver; de Negenmaandenbeurs 2017! Van 22 tot en met 26 februari vind je ons samen met drie van onze favoriete merken op het Mom's Favorites Plein in de Rai. De komende weken laten we je via onze blog alvast kennismaken met onze favorieten. Deze week: Smallsteps kinderopvang.

Smallsteps wil net als Naïf het allerbeste voor de allerkleinsten. Een tweede thuis voor kids in de vorm van kinderdagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.

De allerbeste kinderopvang, dat betekent voor Smallsteps de beste zorg en de juiste uitdaging voor ieder kind. En voor ouders een luisterend oor en een vertrouwd gevoel. Ze hebben vestigingen door het hele land waar ze dagelijks met teams van warme, creatieve, sportieve pedagogisch medewerkers klaarstaan voor jouw kind.

“Smallsteps biedt zoveel meer dan alleen opvang. Ik zie hoe onze pedagogisch medewerkers de kinderen inspireren en stimuleren om op avontuur te gaan. Samen ontdekken ze de smaak van een aardbei, wat er gebeurt als je gele en blauwe verf mengt en hoe je samen een sporttoernooi organiseert. Zo helpen we ze om zelfverzekerd en open de wereld in te stappen.” Jeanine Lemmens, directeur Smallsteps

Past Smallsteps kinderopvang bij jou en jouw kleine? Kom langs op de Negenmaandenbeurs en maak kennis Smallsteps. Je vindt ons op het Mom’s Favorites Plein (08.228) samen met Fresk en de Kleine Keuken.

Koop je kaartje voor de Negenmaandenbeurs hier.

Of ga naar onze
Webshop
Help! Het regent in de vakantie
Naïf op de Negenmaandenbeurs 2017 met Mom’s Favorites
Help & Support

Hallo! We beantwoorden graag al je vragen!

Go to FAQ Bekijk de veelgestelde vragen om te zien of je vraag al is beantwoord!
Stuur ons een bericht Stuur ons een bericht en we zullen je direct terugmailen!

Heb je een vraag? Mail ons!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Vraag een sample aan